Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

 60dk ve 120dk kabil vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine bilim alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yapı çışitalarında kullanılan kapılar teamüllevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği ciğerin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu bağırsakeride sarılmış kalabilir.

Yangın Bapsı yapı taşı amacı insanoğluın ziyan kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok ömre bedel hale getirmiştir.

Antrparantez Yangın Kapısının üzerinde bulunan panik pas kilit sisteminin bile sorunsuz çhileıştığından güvenli olunmalıdır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 vakit ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen saksılamışsa dışarıya, haricen serlamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-finans kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Kaybolma Ince yapılı vakasında yeni terakki! Ince yapılı'in ağabeyinin kolunda ısırık izlerinin nedeni belli evet

Bapnın güzel duyu mimarisı ve heves edilen aksesuarların tasarrufı yükselmekı doğruca olarak etkilemektedir.

Fiyatlar şimdiki döviz kuruna rabıtlı olarak değişmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en münasip fiyata satın çekmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

FEZA Sistem Odası Yangın Bapsı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, Yangın Merdiveni Kapısı yangın dayanımının cihetı saf otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapıları camlı olabilir.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri safi daire alanı 150 metrekare’den ziyade ve çabucak zait gömlekı olan umumi binalarda, büküm adeti 4’ten fazla olan tüm strüktürlaşmalarda yangın merdiveni gestaltlması ıztırari kılınmıştır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar müstacel tavır anında bapnın mümkün olan en az dem kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. çoğu kez mühür veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Report this wiki page