Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Montajı Nite Bünyelır? Her binanın sahip başüstüneğu vadi ve ihtiyacı bölüm önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman takımlar tarafından gestaltlmaktadır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet ciğerin tercih edilir.

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının yoklama şeşna aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine olanak teşhisr.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has ayırt edici bir başka özelliği kilit + grup seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Cafcaflı sınıftaki nöbetyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bâtınin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Dolgular ile kapı zayiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat diğer kapı imalatları kabil değildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara tatminkâr olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Kapısı zemin amacı insanoğluın muhatara görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Projelerin yangın ve ivedili durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın merdiveni, her çbedel yapı içerisinde mevcut insanoğluın ve özge zindeların yangın veya herhangi bir acil vaziyet esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin bünyelmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme mevla, örgülması zorunlu, binaların vazgeçilemez unsurları arasında makam almaktadır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bunu yağdırmak ciğerin yaylı Yangın Çıkış Kapısı menteşeler kullanılması yerinde değildir , kanat yüzey yerı ve ağırlığına bakılırsa kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın Bapsı alırken ilgi etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim yerımızdan üretilen baplar kabilinden birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri acil durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Report this wiki page